Om morgonen bland fjärilar och vinbär

Vad tycker du? Visst blev fjärilen fin här på handleden? Som ett smycke.

Fjärilar har en speciell plats i mitt hjärta. För mig betyder fjärilen förändring – att man träder fram i en ny sorts medvetenhet och skönhet.

I Solöga’s bok kan man bland annat läsa detta om fjärilen:
”Dansa, måla, skapa, uttryck dig själv. Min gåva till dig är att kreativt gestalta det du vill att andra ska se. Fjärilen bär på drömmar och förmedlar dem till oss. Vill du leva din dröm här och nu. Gör som dem, dansa din dröm levande. Med andra ord, sluta fundera och gör något kreativt av dina ide´er.” 

Denna morgon smög jag runt i morgonrock länge och mötte solen i trädgården med en kopp te. Plockade röda vinbär till frukosten och snusade på det som blommar.

En liten bukett rosor till frukostdukningen fick följa med mig.

Ceriserosa och rött i perfekt harmoni. Och doften sen då. Underbar!

Häromdagen fick jag en så fin sommarpresent av P.A.P Sweden med ett fin liten hälsning. De hade skapat ett alldeles eget blått mobilfodral till mig. En specialare av deras nya ”Rika”. Tycker verkligen om de grejer jag köpt hos dem och använder dem dagligen. Hållbart och svenskt. Hur bra?!
Tack!

Och här är den andra tatueringen. Ett ankare.

Efter frukosten hamnade rosbuketten på byrån och jag frossade i lite fler vinbär. Kanske blir det en paj till middagen ikväll.

Nu ska jag fortsätta med min bokföring och sedan ska jag förbereda mig inför nästa vecka som kommer bli intensivare än vanligt. Håll tummarna för mig. kram och ha en fin dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Om morgonen bland fjärilar och vinbär

  1. Hej Krickelin! Vi håller på att göra om vår trädgård och vi är inne på att ha en grusad innergård. Därför undrar jag viken sorts sten ni har runt era bänkgårdar:) är det singel, makadam, stenstorlek etc? Ibland kan man ju uppleva det trögt att gå på singel, hur är er känsla med er? Tack på förhand!! /Jonna

  2. Snygga tatueringar och trädgårdsbilderna inspirerar alltid, även en inte-så-mycket-trädgårdsmänniska som jag! Vill direkt gräva i odlingslådorna (sköter Maken) och skaffa växthus, när jag läser dina inlägg! <3