Den här veckan alltså. Phu. Alla mina svagheter har slängts fram på bordet och jag har nästan fått kisa för att ta mig igenom all elände. Kan tänka mig att bristen på träning under det senaste två veckorna gjort det ännu rörigare för mig. Får svårt att sortera tankarna, blir lätt ledsen och känner mig värdelös.

Oflyt. På fredagen försökte jag i alla fall att vända fören åt rätt håll och fotade morgonen i trädgården. En regnbåge fick trösta ledsamt hjärta.

Sedan gick vi på promenad i regnet. Boris tyckte det var en dålig idé att jag skulle ta ett dopp…

Men se. Det klarnade upp precis när jag kom upp ur vattnet och det vet ju alla – kalla dopp i havet gör underverk för humöret.

September är en favorit.

Sedan mötte jag upp Mir för att jobba. Vår lokal är nu målad och vi inväntar fönster och dörrar som ska på plats nästa vecka. Det kommer bli ett fantastiskt ljusinsläpp.

Vår lokal kommer vara maxat med kreativitet. Här kommer vi packa alla varor, ta emot kunder, ha möten, fotografera, jobba med våra sociala kanaler och kanske till och med ha föreläsningar och roliga events då och då. Det finns så mycket idéer och väldigt få begränsningar för oss.

Jag hade klätt mig i rött. Det brukar jag göra när jag är deppig för jag blir på lite bättre humör av färgen.

Resten av dagen packade Mir upp flera hundra klänningar med en del nya färgställningar som behövde fotas. Jag jobbade med utskick, hemsida och inbjudan till vår lansering.

Nu ska jag cykla till torget och köpa mig en fin bukett höstblommor och ett par röda brallor. Nu vänder det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Usel vecka

 1. Ja ibland känns det jobbigt, riktigt så där sur disktrasa som är tillskrynklad usel. Men så reser man sig igen och livet är så där härligt och toppen som bara livet kan vara! Sträck på dig och titta i backspegeln om hur mycket du har producerat och varit med om! Dina härliga bilder från resan och alla möten du gjort. Ett dopp i havet gör susen och jag vet att du har givit av dig mycket så samla kraft i allt det härliga du ger och gör. Så samla kraft i familjen och hemmet klappa Boris och bara samla kraft och energi och låt kropp och knopp återhämta sig… och rött det verkar inte vara så dumt otroligt fin tröja och fina byxor! Trevlig dag! Sköt om dig!

 2. Åh jag känner igen mig i den där känslan. Jag har dock svårt att veta vad jag ska göra av den. Men då är det fint att gå in här och se att man inte är ensam och att det vänder. Heja dig!!

 3. För längesedan hade ni ”thaibyxor” bruna, röda med cykadeliska mönster o jag undrar om det finns ngr kvar i ngt lager eller om ni skall ta in?/susanne

 4. Fina du❤️ I know the feeling.
  Så spännande att följa ert projekt. Måste sätta mig på tåget till Varberg för att kika in när ni öppnar. Fortsätt inspirera som ni gör. Det har satt igång massor av tankar hos mig

 5. Ibland blir det bara så, måndag hela veckan. Men vilken bra id`e att klä dig i rött, det ska jag försöka minnas nästa gång jag svacka. Och dina röda skor är helt underbara + alla dina bilder. Allt gott i höst!

 6. I hope your days will be brighter soon. I want you to know when I have days or weeks similar to what you describe in this blogpost, I find such joy and inspiration in reading your blog and instagram. It makes me happy knowing that somewhere in this world – which is sometimes so dreary and filled with worry – there is you – sharing such beauty in everyday things. Wishing you all the best.
  Kram Jaqueline

 7. Hoppas att helgen och nästa vecka blir lite lättare. Så jobbigt med tunga veckor.. :/

  Ser fram emot fler bilder från lokalen – ser ju ut att bli toppen!