Detta inspirerar mig

Kikar lite på vad jag sparat ner i min inspomapp på Instagram och noterar att kulörerna är tusan i mej helt otroligt vackra ihop. Det brända möter det gyllene och gifter sig med det kalla blå. Detta är jag 2020.*

Vi kikar lite på vilka bilder som fångat mig tycker jag.

@danica.gim – några vackra och kloka ord som får sjunka in.

@permillion – är en ny bekantskap i den här digitala världen. Det var @poppyloveyou som tipsade, tack!! Blev så himla sugen på att börja fixa i min trädgård och torka mer blommor då jag såg detta foto.

@hemplybalance – så fina goals för vårt badrum jag ska fixa med nu i februari.

@idaklamborn – Remember this when in doubt.

@shopdoen – jag pinnar mycket härifrån. Allt med detta är så vackert, kroppsspråket, kläderna, den vackra färgen på väggen, krukorna som står så tätt, soffan, hänget i örat…

@shopdoen –

“This morning
the beautiful white heron
was floating along above the water
and then into the sky of this
the one world
we all belong to
where everything
sooner or later
is a part of everything else
which thought made me feel
for a little while
quite beautiful myself.”
– Poem of the One World, Mary Oliver

@schulverket – jag älskar verkligen allt Fanny gör och drömmer om att våra vägar korsas en dag. Älskar tonerna och formerna. Hon har förresten en give away på Instagram just nu – tips!

@ronjohansson – uttrycket och färgerna här. Pinnar väldigt mycket surfbilder. Kanske att jag ska börja fota mer av detta i framtiden.

@shopdoen – eller så kanske jag ska börja måla något så här drömmigt. Skam den som ger sig och drömmar är bra att ha. Vallmon på den patinerade väggen och den lugna stunden med en bok. Men framför allt färgerna ihop. Mums!

Kommentarer till “Detta inspirerar mig

Kommentarer stängda