Digitalt eller live? Du bestämmer! Boka en av mina inspirerande föreläsningar.

”14 ÅR MED SOCIALA MEDIER”

Kristin Lagerqvist, ”Krickelin”, – jag driver en av Sveriges största livsstils-/inredningsbloggar och beskriver mig själv främst som motivatör och inspiratör. Bloggen är av slaget som peppar snarare än dissar och viljan att lyfta andra är stor. Fokus ligger på livet vid kusten och jag har lång erfarenhet av att skapa innehåll likväl som samarbeten med små och stora företag. Under föreläsningen får möta ni en bloggare, fotograf och kreatör som har satt Varberg på kartan i sociala medier.

Min föreläsning ”14 år med sociala medier” bjuder på både personliga stories och tips på hur du bygger ditt egna varumärke i mediebruset. Från hur man skapar lyckade inlägg till hur man jobbar som influencer.
En inspirerande föreläsning om mod och kreativitet.

Boka? Skicka en förfrågan till kristin@krickelins.se

HUR JOBBAR NI FRAMGÅNGSRIKT MED SOCIALA MEDIER?

Hur tänker en influencer  kring samarbeten med företag?
Hur  kan  du  som  företag  synas hos influencers & hur tar man kontakt  – hur jobbar man trovärdigt med betalda samarbeten?
Inspiration och tips kring hur ni bygger storytelling och ett personligt varumärke för ert företag.

Jag driver  en  av  Sveriges  största  inredningsbloggar  och  har  lång erfarenhet  av  att  skapa  innehåll  likväl  som  samarbeten  med små  och  stora  företag. Här delar jag med mig av egna erfarenheter och värdefull information till dig som vill göra lyckade samarbeten och bygga ert egna varumärke i sociala medier.

Boka? Skicka en förfrågan till kristin@krickelins.se

STÄRK DITT VARUMÄRKE MED BILD OCH STORY – PERSONLIG COACHING

En privat coaching och fotografering under en halvdag med Kristin Lagerqvist.

Tillsammans jobbar vi med att hitta din egen väg som kreatör & entreprenör samt hur du jobbar med text och bild i sociala medier. Tillsammans påbörjar vi en  bildbank som du sedan ska kunna fylla med liknande bildspråk från din kamera eller mobiltelefon.
Vi jobbar också med dina visioner, drömmar, & val – vart vill du och hur tar du dig dit.

För vem?
En halvdag som riktar sig till dig som vill utveckla ditt koncept och ta nästa steg.
Är du en person som vill få nya perspektiv, en positiv energi in i din företagande och ett fint sammanhang så är detta en dag för dig.

Boka? Skicka en förfrågan till kristin@krickelins.se