Jag har köpt den rödaste klänning på ren impuls. För att känna juligheten i mig. Men nej. Min fina Iris är bortsprungen och har inte varit hemma sedan förra onsdagen. Och det är klart att det känns förfärligt. Men det blir ju jul ändå. 

Detta är första året som vi har gjort julkort. ( hur vi nu hann med det ?, men jag stod ju i och för sig och gjorde julgodis till dagisfröknar kl 22.00 onsdagkväll… Allt för att känna mig som en duktig mamma liksom, fallit i fällan jag med…) 
-Se riktigt allvarliga ut, kommenderade jag ut. Men det ser mest ut som vi är en väldigt förbannad familj. 

Kommentarer till “

  1. God Jul och tack Nanna!
    Kram till bästa Kollijox 🙂
    Vad kul att du följer mig Johanna, jag blir väldigt smickrad och lapar i mig berömmet. Tack!!
    Hanna, vad kul att du hittade hit, kram och God Jul.

  2. Vad fint att du flyttat och fortsatt. Jag hade missat att du bytt adress, klickade in och såg samma bild och tänkte “Jahapp” men så idag på julafton såg jag denna sida och vart glad att du “finns kvar”. God jul! Jättefin bild btw!

  3. Hej. Vill bara säga att jag läser din blogg och tycker du skriver så fint. Har läst igenom en massa inlägg på Krickelin för jag såg att den bara ligger uppe ett tag till. Älskar dina bilder och tipsar andra. Hoppas du får en riktigt fin jul, vi firade idag med vår lilla familj eftersom morgondagen bjuder på släktkalas.

  4. jag är impad och tänker att du verkligen är en bra och duktig mamma så att det räcker till och blir över. å tack för fina kortet. tycker just att uppsynen på bilden är så himla snygg-kul. ha en fin uppesittarkväll och julafton…så kanske vi ses i mellandagarna.krams

Kommentarer stängda