Paris i mitt hjärta.

Både kastanj och blåregn i full blom.

Jag sparar samtalen och skratten 
på en särskild plats i det 
bankande hjärtat och ångrar 
att jag inte köpte smycket jag ville ha.

Jag kommer dit igen.
Och igen.
Och igen.

Kommentarer till “

 1. Oj, vad du är grym! Underbara bilder! Nu har jag en ny blogg som jag kommer kikia in i varje dag! LOVE UR PANTS! <3 kram

 2. Oj, vad du är grym! Underbara bilder! Nu har jag en ny blogg som jag kommer kikia in i varje dag! LOVE UR PANTS! <3 kram

 3. åh vad härligt att se. jag har bott där ett år men inte varit där sen dess och längtar massor. snart…

 4. åh vad härligt att se. jag har bott där ett år men inte varit där sen dess och längtar massor. snart…

 5. Dina bilder förtrollar. I vanlig ordning. Och de senaste månaderna känns det som du hittat ditt alldeles egna uttryck. En Krickelin-feeling. Det är nåt med färgerna och hur du kontrasterar som jag bara älskar. Och kompositionen förstås. Utan den vore det inget vidare uttryck alls.

  Jag diggar dig. Men det har du nog redan hajjat.

  Stor kram sändes till dig á la minute.

 6. Dina bilder förtrollar. I vanlig ordning. Och de senaste månaderna känns det som du hittat ditt alldeles egna uttryck. En Krickelin-feeling. Det är nåt med färgerna och hur du kontrasterar som jag bara älskar. Och kompositionen förstås. Utan den vore det inget vidare uttryck alls.

  Jag diggar dig. Men det har du nog redan hajjat.

  Stor kram sändes till dig á la minute.

 7. Ditt Paris är vanisnnigt vackert, våren är väl ändå som finast där.. Jag och maken var där för 2 år sen, längtar tillbaks hela tiden.

  //Moa

 8. Ditt Paris är vanisnnigt vackert, våren är väl ändå som finast där.. Jag och maken var där för 2 år sen, längtar tillbaks hela tiden.

  //Moa

Kommentarer stängda