Tänk vilka föreställningar 
man kan ha om människor som man läser
 några rader om varje dag.

Det har jag nämligen själv
om vissa bloggare som verkar ha
 det så harmoniskt och vackert 
hela tiden.

Det är väl lite så det funkar
i denna världen..

Men här är ganska rörigt 
för jämnan ska jag lova.

Och igår var jag en riktigt lat
mamma och köpte färdiga köttbullar.

Och jag.

Jag ska springa Göteborgsvarvet
i maj och bör börja tänka över
vad jag stoppar i mig…

Sen kanske jag behöver ta mig 
ut på en löprunda eller två…

Ha en bra helg.

För mig blir det en jobbhelg.

Kommentarer till “

 1. Underbart att det är någon som vågar säga som det är. Det hjälper mig betydligt, för hur dum är man som går på det gång på gång att alla andra har det så fint hela tiden. Svårt att lära sig vara nöjd med sitt liv som det är. Tack för hjälp på vägen!

 2. Ja, man blir lite lurad 🙂 Ni blir definitivt lurade här i alla fall… 😉 Tack för härliga kommentarer 🙂 Och ni som ska springa den 12 maj, Lycka Till!!!

 3. Dina bilder är alltid så fantastiskt fina. Så ljusa, rena, färgglada. Önskar att hela mitt hem såg ut så… Fräscht. Vardagsvackra!

 4. jo sant, många visar ju sina bästa sidor…har dock varit hos ett par av sveriges främsta inredningsbloggare…och jag vet inte om bilderna alltid talar om sanningen…;) men visst kan man ibl bli trött på att matas av det där perfekta…
  //Kristiina

 5. jag har inte tänkt på det tidigare, men din äldsta son är så lik dig 🙂
  ha en fin helg!
  /maria

 6. men jag tycker att vardagen är det vackra, och dina bider så fina.

  och dina barn är så lika dig … fina!

  trevlig lördag!
  ulrika

 7. Ja konstant kaos och lite efter hela tiden. Färdiga köttbullar jämt, vaknätter, snor, stress till o från jobb o mitt i allt så insikten att just nu är jag mitt i livet. Och att snor o vaknätter också är livet så då känns det lite lättare, faktiskt konstigt nog. Och så med mitt braiga jobb, där jag har fattat att varje människa har sitt eget privata lilla ångesthål, trots perfekta ytor och viktigast av allt är kanske just att bara vara extra snäll mot våra medmänniskor, för det är inte lätt att var människa alltid.
  kram
  Malin

 8. ALltså, man får ju städa exakt hela tiden när man har flera barn och många kvm hus. Och ändå blir det liksom aldrig ordning. Man får fota något hörn som är sådär hyfsat i fas.
  Tror att det flesta fattar att det inte är så snyggt i alla vrår.

 9. Ha, ha, ha…alla som är bloggare vet väl att det som syns i bild inte är hela sanningen…? Här är jobbhelg också 🙂
  Kramar till dig!

 10. Hej! Till och med de köpta köttbullarna ser vackra ut i dina bilder 🙂 Rörigt tror jag vi alla har, mer eller mindre. På tal om Göteborgsvarvet… jag ska springa mitt 33-åriga livs första halvmaraton i maj… så jag borde väl också tänka efter vad jag stoppar i mig. Hälsningar,L8-en trogen Krickelinare 🙂

 11. Satt just och blev stressad av alla inlägg jag läst (hade en massa sen sportlovet att läsa ikapp). För visst vet vi det att alla har sin vardag bakom kameran. Det ser dock personligt fint och ljust ut hos er.
  Och så är man inte lat när man köper färdiga köttisar: man är smart. Barnen gillar det och man får mer tid tillsammans till annat!
  Ha en fin helg.

 12. Ja, bloggen är bloggen och inte jag säger jag till någon ibland…
  Det gäller att fota nära, så röran inte syns! 🙂
  Har också ett lopp att ta tag i så småningom. Men först måste vi bli feberfria…
  Kram
  Malin

 13. Här köps det alltid köttbullar, jag kompenserar det hela med att göra hemmagjorda hamburgare istället. Ni har jättefint hemma hos er, vårlikt. Det är väl så att man inte vill visa sina röriga hörn i bloggen, därför får man bilden av att alla har det så städat och fint hemma.

Kommentarer stängda