Jag har turen att jobba på en av de vackraste platserna.


De senaste veckorna har jag 
känt ännu mer lycka
eftersom jag fått möjlighet till 
att fånga atmosfären i byggnaden med kameran.

 Fotona tog jag på min kollega 
i aktivitetsrummet på mitt jobb.


Vår katt Iris är fortfarande 
försvunnen. 
Jag tittar
efter henne
 i köksfönstret 
där hon
brukar sitta och möta 
min blick när hon vill in.

Det är så sorgligt att hon lämnat oss.
Kommentarer till “

 1. SPA! aaa va jag skulle behöva det just nu! Vilka vackra bilder! Känner lugnet hela vägen genom dataskärmen. vet du att det ramlade en tår när jag läste om er katt. Vi förlorade vår älskade hund för 2 år sedan och jag hoppas av hela mitt hjärta att du får henne tillbaka.
  H.

 2. Hon har varit borta sen 15 december så nu är det nog lite kört tror jag. Vi har satt upp lappar i området och kollat alla anslagtavlor mm Hon blev kastrerad i höstas. Jag kanske borde vända mig till polisen också, det har du rätt i, tack Henrietta

 3. Tråkigt med Iris. Har ni kollat uthus och om någon granne åkt bort eller så? hon kan ju vara instängd, och inte frivilligt lämnat er. Är hon kastrerad? Annars kanske hon löpte och gick ut på friarstrå. Man kan anmäla katter försvunna hos polisen.
  Jag håller tummarna för att ni hittar henne, speciellt nu när det är så kallt!
  /Henrietta

 4. Åh! Jobbar du på Asia Spa!? Mitt favvo spa ju, helt underbart!
  Vilket spa-begär jag fick nu 🙂 Skulle vara fint att “skriva in sig” i en vecka, bara äta bra, yoga, bada, basta och ha det skönt..

  Men så tråkigt med er Iris, hoppas verkligen att hon kommer tillbaka snart!

  En fin helg önskar jag dig.
  Kram tanten

 5. Vilka vackra bilder! Lider verkligen med er, det är hemskt när djuren försvinner, det värsta är ovissheten. Hoppas, hoppas hon kommer tillbaka!

 6. Vilka fina bilder! Tråkigt med Iris. Vi har oxå varit av med vår katt, då la vi lappar i grannarnas brevlådor om dom ville titta i sina förråd. Och efter någon timme kom han gående och luktade unket.

  Anita

Kommentarer stängda