Pojkarna hostar ikapp på natten 
och föräldrarna kivas om vem som får sova mest. 

Jag inbillar mig att jag var vaken minst tre timmar i natt. 

Men såklart, 
jag slumrade kanske lite bredvid febrigt snarkande barnnystan.

Jag tänker att idag kanske är fredagen 
då jag skakar hand med Då 
och stannar leende i Nu ett tag.

Borde inte alla göra det förresten?

Och Sen får liksom komma senare.

Hade inte det varit fint.

Dagens måste är bananer från Willys, Kan Jang och hostmedicin. 

Sen drar jag till jobbet.

Kommentarer till “

 1. Ni verkar inte prioritera ittalaskålar framför kravisar! Tyckte det var ett trist inlägg. Ät bananer och allt som gör livet gott.

 2. case of Mia, tack tack 🙂

  creando, tack, och såg inte jag att du vann ett pris på någon annans blogg nyss…?, grattis!

  Cecilia, tack själv för din kommentar här på Krickelin. Kram

 3. Anonym, hej, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer än att det är väldigt tråkigt att det verkar som att Krickelin ger skenet av att vår familj prioriterar iitalaskålar framför att vara solidarisk mot våra medmänniskor. Vi brukar köpa de där i påse som det står kravmärkt på tror jag, vilka bananer tycker du att jag ska välja? Man kanske bör avstå från bananer helt? Berätta gärna mer om bananindustrin eller om andra matvaror du tycker man ska prioritera bort.

 4. Jag gillar din blogg mycket. Finstämda bilder och ibland (förut i a f) viktiga inlägg och tankar. Billiga Willysbananer kanske man kan tycka är bra. Spara pengar och köpa iitalaskålar istället. Men solidaritet är också fint. Att tänka på de som plockar ner bananerna. De som får gift på händer och i kroppar. De som får några korvören mer så de kan betala sina barns skolgång. Det kallas käckt för rättvisemärkta bananer. Som att vi behöver en märkning för att visa vad rättvisa är.

 5. Låter som en spännande fredagskvällsdrink 🙂 Och tanken om nu gillar jag. Tänkte mycket på det för nått år sen men sen har det kommit lite i skymundan… Tack för påminnelsen!
  Krya er nu
  Kram Cecilia

Kommentarer stängda