återförsäljare med fin blomster

paus (5 av 5)

När tåget sakta rullade in på spåret i Varberg efter våra dagar i Bangkok så  kändes det  fantastiskt skönt.  Hemma möttes jag av en en leende man som tog med mig ut på lunch med en gång. Det blev sushi på ett favoritställe och tur. då hade jag möjlighet att smita in på Paus Inredning & Frisör. De hade lagt undan den här superfina blomman till mig. Och ja. Det var Johanna som satte igång mitt habegär…

Passar fint bredvid en hemlånad kimono från Odd Lovin‘, inte sant? Odd Lovin’  är för övrigt helt nylanserade med en sjukt snygg sida där Isabelle N Wedin och Minna står för de vackra fotona. Bra jobbat tjejer!

paus (1 av 5)

Hos Paus Inredning & Frisör kan du just nu finna en del av For Good Lucks sortiment. Det gör oss riktigt glada och stolta över att få finnas i deras  härliga butik bland alla andra finheter. Kristallerna är extra poppis har jag förstått och byxorna går åt fort nu när våren är på ingående…

paus (2 av 5) paus (3 av 5)   Medinilla Magnifica. Eller Rosenskärm. Vackert vilket som och jag bröt såklart av en stor blomma på väg ut till bilen i min yrhet efter många vakna timmar…

paus (4 av 5)

Väl hemma fann jag hans cykel i sovrummet och det tog mig en lång stund att klura ut vad den gjorde där… varför den ens bars upp på andra våning…