2 oktober och fortfarande sommar, samtidigt som höst

Häromdagen var vi nere på stranden och fotade sommar. Och höst. Vilken perfekt dag för bägge delarna. Vi hade närmare tjugo grader och vindstilla under den sena eftermiddagen. Men sen blev det sjukt kallt då solen snabbt gick ner bakom Subbe Fyr.

Just nu sitter jag och jobbar med bilderna mellan två olika fotograferingar. Och det är sådär så man glömmer att äta, fantastiskt pirrigt och härligt att sitta och jobba med något man brinner för.

Vi fotade smycken och kläder för Surfers här i Varberg. Det är nordens största och bästa surfbutik, de har allt. Och deras kläder och smycken för tjejer är grymma. Tyvärr säljer de inte kläder i webshopen, men desto större anledning att ta en tur till västkusten, tycker jag…

Jag var på vippen att köpa mig en Sup-bräda nu för några dagar sedan men kom av mig lite. Ångrar mig nu när det är så fina dagar.

De här stövlarna har Miranda Rebecca bestämt sig för att lägga vantarna på, tror jag. Vansinnigt fina. Maria var med och höll ställningarna, dolde lappar, höll skärmen och peppade.

Höstlöven, suck, vilken vacker liten Miranda Rebecca. alldeles frusen men så tapper.

Den lila tröjan var min favorit. Såklart. fann en keps också, men den får jag inte ha på mig för barnen…

Hoppas jag får möjlighet att visa hela resultatet av fotograferingen här på Krickelin.

Just nu håller vi på att lägga nytt golv på övervåningen och mitt skrivbord är halverat och inknött mot en bokhylla. Funkar fint, bra ljusinsläpp också. Får kanske bli kvar här och krypa då jag ska plocka bland böckerna…

Ha en fin helg nu. 

Ni missar väl inte Weronicas fredagssvep i slutet av arbetsveckan? Det gör inte jag i alla fall. Bästa.