det där med foton

Hela staden är åter täckt av ett vitt snötäcke. Lite vackert men mest ganska bittert, tänker jag. Jag var så redo på vår, vem var inte det liksom…? Vi drack ju våriga grapefruktsdrinkar nyss…

Men, idag är ändå en så himla bra dag.

Och en sak till. En liten påminnelse till alla härliga bloggare där ute. Bloggar du med andras foton? Helt okej såklart. Men, om möjligt, länka alltid källan. Det finns fotografer, stylister och bloggare som jobbat många timmar med de bilder du använder och det minsta du kan göra är att länka som tack för lånet. När man lägger ut foton på internet får man räkna med att de sprids, det är en del av hela grejen, känner jag. Och jag blir jätteglad när jag finner mina foton på andras bloggar eller på pinterest, men jag förutsätter naturligtvis att man länkar till mig. Varför inte liksom? Slarv, lathet, nonchalans…? Berätta gärna dina tankar om det. Detta var min åsikt. Och alla har ju sällan samma…