länktips, de bästa

Hej. Jag har fått nytt jobb och hinner inte riktigt med Krickelin känner jag… Så medan jag håller på och styr upp mig själv med familj, full mailkorg, jobb och middagar som jag har bjudit in till,  surar i tvättstugan och gör vårfint i trädgård, plus typ allt annat som snurrar så håll tillgodo med mina bästa tips

 Odd lovin

Snart kommer Odd Lovin med nästa lookbook, för sommaren, som jag längtar.  Men tills dess kan vi njuta av annat fint som de samlat på sig.

Spelldesig

Alltså Gud, jag älskar Spelldesign. Och deras blogg.

 

Hannas Room

Hanna är så sjukt bra. Där finner jag massa inspiration.

Så fint jag vill

Missa inte tävling hos  vackra Nanna.

Love Warriors

Det är något med allt som Hannah Lemholt rör vid. Allt blir liksom skimrande magiskt och vackert. 

Anna

Och så en av mina favvofotografer. Surfa runt bland dessa godbitar så ses vi snart igen.