lite sund, ändå..

Jag har försöker att komma ut på andra sidan av denna veckan, försöker hålla huvudet förbannat kallt i alla avslutningar, möten, födelsedagar, dagisfester och deadlines. Tack, livet är ju ändå fint, irisen blommar och rädisorna har vuxit sig för stora. Det var tjugo grader i vattnet när vi åt kvällsmaten på stranden efter jobbet. Jo, man tackar. 

Klockan är 23.30 och jag har  precis snurrat på gulblå band runt sextio rosor. Ett på varje. Så nu tror jag att jag kraschar i sängen och återkommer hit till bloggen om ett tag. Kanske efter denna veckan…

Dessa foton får symbolisera att jag i alla fall försöker hålla mig vansinnigt nyttig. Jag har köpt en träningsdagsbok på mitt jobb, Asia Spa. Börjat dricka vetegräspulver. För de säger de att det är bra. De sunda alltså. Kokosvattnet har jag varit kär i länge nu. Och en energibar med Ginseng och Spirulina har jag också tryckt i mig.

Fotot på de snygga benen är från söndagens fotografering bland hundkex och salt vatten. Det blir fint det…

Kram och hej, ha bästa veckan.