loppisrunda och barn på spa

Det var länge sedan jag tog mig tid till ett loppisvarv. Men i lördags ringde DoreDoris och fick med mig. Oj, oj, som om jag hade haft  abstinens så gick jg bananas och plockade in den ena konstiga saken efter den andra i hennes bagage… 
Här är en vacker flaska som jag fyndade för en femma. Den ska stå i växthuset..

…tillsammans med den här stolen som jag rädadde från att bli slängd på soptippen samma dag.

Idag tog jag med mig mellanbror till Asia Spa och använde han som modell.

Du vet väl att du kan ta med dig barnen till Asia Spa i sommar? Mellan 9-13 och till ett toppenpris. Kika på Varbergs Stadshotell & Asia Spa´s hemsida för mer info. För er som är i Göteborg i sommar så har Arken Hotel & Art Garden Spa samma erbjudande för barn under sommarveckorna. Perfekt utflykt har mina barn tyckt. Så fint att visa barn hur man kan koppla av, känner jag.

Arken Hotel är systerhotell till Varbergs Stadshotell och jag jobbar för dem båda. Lyxigt att jobba med två anläggningar som har så vackra spa.

På vägen hem svängde jag förbi Spis & Deli och köpte med mig lunch. Jag tog den nya sommarjuicen med jordgubbar, mynta, selleri och honungsolja och en wrap med lax och avokado.

Nu ska jag jobba ikapp och sedan är det kalas igen. Efter midsommar pustar vi ut, säger jag och längtar alldeles särskilt mycket efter vår Paris-resa. Speciellt nu när hela familjen Mokkasin har dragit iväg. Många länkar till favoriter idag. Här kommer två till, Nanna tar de vackraste fotona och inreder vackert. Daniella Witte är en annan jag favorit jag håller kär.