med kameran på jobbet

Jag jobbar för två fantastiska hotellanläggningar. Den ena ligger här i Varberg och det är också här jag sitter mestadels och jobbar.

Den andra ligger i Göteborg, med bara femton minuter från centrum och med vansinnigt vacker utsikt över hamninloppet. På båda hotellen har vi spa och det är inte fy skam att få jobba med den verksamheten. 
Jobbet innefattar mycket kontorsarbete och möten, men också en del fotografering. Följ med här, "behind the scenes", en dag på Arken Hotell & Art Garden Spa då vi gjorde vår sommarfotografering för några veckor sedan.

Fotografen för dagen var Mikael Pilstrand, en av Varbergs bästa, om du frågar mig. Vi började dagen på Art Garden Spa och fortsatte ut på verandan där vi åt lunch. PÅ sommaren dukar de upp med grillbuffé ute och det är otroligt härligt att sitta där.

Mikael instruerade modellerna och fotade. Jag fick hålla reda på tiden, hålla i diverse skärmar samt flytta runt möbler och blommor. Tur med vädret hade vi ju också.

Alltså kolla utsikten. Ta kaffet i en pergola efter lunchen är fint, speciellt om man ska ladda inför en eftermiddag med konferensmöten. Jag har konfererat några heldagar på hotellet, rekommenderas varmt. 

Köket är nyrenoverat och med ny kökschef, självklart svängde vi in där och Mikael tog riktigt läckra foton på både varmrätt, dessert och coola kockar.

Vi avslutade dagen på spa och knäppte de sista fotona från taket ovanför utomhusbastun vid dammen. Bra jobbat av alla som deltog i fotograferingen. Hoppas jag kan återkomma med lite av resultatet vid ett annat tillfälle.

Har du inte varit på spa så bara gört. Du kommer inte ångra dig. 
Både Asia Spa och Art Garden Spa har många dagspa-paket så man behöver inte känna att man måste ligga över om man bara får barnvakt över dagen eller så…
Kolla på söndagspaketet med brunch t ex.

Nu ska jag gå och stoppa om tonåringen och gå och lägga mig med min nya bok.