om det nya

Sista dagen på året och klockan tickar sig långsamt framåt. Sängen är fortfarande obäddad, jag i kimono med kaffe i handen och regnet öser ner. En morgonstund fylld av tacksamhet innan vi börjar bära bord och skala potatis.

Igår stod jag med tandborsten i munnen, vilade blicken på månen genom takfönstret och funderade över vart jag hamnade efter mina val år 2012. Det största beslutet var naturligvis att ta en paus från jobbet ett år för att gå skrivarkurser och fotografera mera. Och om sanningen ska fram så har jag äntligen slutat springa och börjat reflektera. 

Om jag nu ska ha Ett löfte inför året som kommer är det att vara en närvarande förälder som alltid har nära till skratt.  

Nu ska jag vila i soffan och läsa om vackra hem en stund till innan vi börjar fixa med festligehter här hemma. Sen ska jag svida om till grönt och kanske fästa blommor i håret.

Gott nytt år önskar jag er alla som besöker mig här på Krickelin!