om Mirandas nya

06.45 satt jag och sörplade goda frukostdrinkar och åt hemmagjord musli strödd över smaskig youghurt samtidigt som jag lyssnade på en intressant föreläsning om kost och hälsa.

En av mina fina vänner har kommit hem från andra sidan jordklotet. Och jag visste väl hela tiden att hon skulle hitta tillbaka då snön smälte. Har du läst krickelin länge så har du säkert sett vackra Miranda ståendes bland rosa blomster och gröna skogar på mina foton. Nu är hon några tatueringar rikare och vi planerar redan nästa fotostund. Men i alla fall. Hon har börjat jobba på sundaste stället i stan, Spis & Deli. Äntligen fick jag en riktigt bra anledning att se över vad jag stoppar i mig. Tusen tack för god hälsofrukost och ny kunskap inom kosthållning. Från och med nu så kommer jag dricka mer kokosvatten, även fast det är rätt äckligt…och äta mer D-vitamin.

Med hem fick jag både bröd och honung. Förmodligen den godaste citronhonungen jag ätit.

Idag gick jag runt i nya skor med stora kliv, jag har nya utmaningar att ta tag i. Tack, livet är rätt fint nu.