om november

November och jag är fortfarande inte vänner. Hur mycket jag än vill så gillar vi liksom inte varandra. Det mesta går snett. Och jag ser att jag har ringat in just dessa orden då jag gick igenom almenackan en decemberkväll 2011.

 Efter jag tagit detta fotot märkte jag att jag t om satt på mig tröjan på fel håll…

Men om jag gör om och gör rätt. Halva månaden är ju liksom kvar och nu kan det nog bara bli bättre.

Idag flätar jag trasigt hår och min dator bråkar. Men det händer fina saker också. Jag ska få härligt besök som ska fixa i min studio, kaffet smakar bra och jag lyssnar på Benjamin Francis Leftwich som Honeypielivingetc tipsade om.

Och har du inte besökt Hannah innan så tycker jag att du omedelbart klickar dig vidare dit. Vackrare blogg kan du inte finna. Jag lovar.

Kommentarer till “om november

  1. Jag, en av få kanske, som gillar hösten. Oktober lite mer än November. Men glöggen åkte fram extra tidigt så det känns bra med November också. Bara inte December kommer. Benjamin Francis Leftwich. Tror att du och jag skulle kunna lyssna på musik ihop. I timmar! Kram

  2. Jag, en av få kanske, som gillar hösten. Oktober lite mer än November. Men glöggen åkte fram extra tidigt så det känns bra med November också. Bara inte December kommer. Benjamin Francis Leftwich. Tror att du och jag skulle kunna lyssna på musik ihop. I timmar! Kram

Kommentarer stängda