catch the wind

Denna helg har jag bastat tre gånger och druckit öl som fått mig att tänka på Bangkoks myllriga gator och dess fuktiga värme. Hjärtat har klappat i skön takt till One Republic.

Med posten kom coola prints från den vackra och talangfulla Johanna på Aprill Aprill som jag hade turen att lära känna på en bloggträff i höstas. Stort tack. Jag testade olika väggar och kände efter vart de skulle få hänga.

På fredagen bytte jag hårfärg och tittade på Fångarna på fortet med mina barn. 

Och detta året medverkar jag i ett samarbete mellan några fotografer som en gång i veckan under 2014 lägger upp ett foto på sina barn. Inspirarade av You are my wild. Känns riktigt spännande, Kika in här och ta del av vecka ett och två.

Söndagsmorgonen började tidigt med mannagrynsgröt och kramar. Pappan skulle ut och surfa innan de värsta minusgraderna drog in över oss.  Och hem kom han med kalla fötter och röd näsa och berättade om ett hav som kokade.

Så vi andra drog också ner till stranden på eftermiddagen för att kika på Dore Doris man som slet i vågorna. Vinden hade gett med sig lite och det var vansinnigt kallt…