catching dreams

dreamcatcherkristin.lagerqvist-8210

Jag brukar ägna några timmar åt att få i ordning hemmet under lördagsmornarna. Jag vattnar blommor och röjer runt. Jag tycker väldigt mycket om att städa. Låter ju helt sjukt… men det är lite som meditation. Det blir liksom städat inuti också när drar runt med dammsugaren och slänger in allt i skåpen.

dreamcatcherkristin.lagerqvist-8214

Inne i badrummet hänger mina vindspel och snäckor i väntan på att få flytta ut i pergolan…dreamcatcherkristin.lagerqvist-8216

Denna doften. dreamcatcherkristin.lagerqvist-

Mattan som skulle använts flitigt idag har fortfarande inte rullats ut. Och nu står den undanstädad i ett hörn. Jag är aldrig svart men just idag blev det så ändå och jag tror att jag faktiskt gillar det trots allt.dreamcatcherkristin.lagerqvist-8206Jag passade på att hänga upp en drömfångare vid sängen också. Där ska drömmarna fastna. För jag vet att den enda vägen genom nätet är en öppning i mitten av nätet. Fjärdrarna som hänger från drömfångaren är tänkta att leda de goda drömmarna neråt mot oss som sover därunder och sprida dem fint över oss. De onda drömmarna som fångats i nätet under natten kommer när de träffas av solens första strålar att förintas. så det så.