skrivarkurs i Toscana del 1

 

Jag har fått många frågor angående skrivarkursen jag åkte på till Toscana. Jag tänkte berätta lite om det äventyret som faktiskt började i april på en uteservering i Porte de Clignancourt, Paris. Vi var där på personalresa, blåregnet stod i full blom och vi satt och pratade om våra liv.

Min man hade fått nytt jobb som krävde mycket och jag var ganska stressad över att jobba obekväma tider, ro runt familjen med tre barn och ett hus på 270m2.

Vårsolen brände våra ansikten och jag var så hungrig på förändring. Vi var tre tjejer som skålade i Reisling och pratade om vårt förflutna och där och då bestämde jag mig för att skriva ner den där historian jag går och bär på.

S

Så jag började gogla efter skrivarkurser på distans när jag kom hem och ramlade över en kurs av Jan Sigurd. En vecka under toscansk sol. Jag visade min man och med drömskt tonfall pratade jag om hur fantastiskt det skulle vara att få möjlighet att göra något sådant på egen hand. Boka! sa han och i den 20e september satt jag på ett flyg till Pisa.

Jag delar upp resan i tre inlägg så fortsättning följer inom kort.

Kommentarer till “skrivarkurs i Toscana del 1

 1. Du är den modigaste jag vet och känner Mig stolt över att få vara med på din resa, kram

  1. Tack. Jag har en Nikon D5100 men suktar efter en Canon, eller så köper jag en ny Nikon i fullformat snart.

 2. Vad glad jag är att du skriver och berättar. Tycker det låter något så fantastiskt att jag inte riktigt hittar bra ord. Skulle gärna göra något liknande – längtar enormt mycket efter förändring. Bort från beteendevetenskapen ett tag och in i det kreativa! Vet inte så mycket om din bakgrund, historien, mer än fragment jag läst här och var på bloggen. Kommer du att dela med dig av det du skrivit på något sätt? Blir det en roman, novell eller annat? Oavsett vad du gör av det tror jag att det kommer bli väldigt bra och beröra, för du kan ju det här med ord.

  Jag blir såklart nyfiken på vad kursen kostar också, kan man ta studiemedel osv.. kanske kommer detta med i något annat inlägg.

  Ha finaste dagen.

  kram Nanna

  1. Hej på dig, tack för din fina kommentar. Visst ska jag berätta lite mer om mina planer och om hur kursen gick till 🙂 Fler inlägg om det kommer inom kort. kram

 3. Åh, vad roligt att följa detta. Är ju själv sugen på att gå någon skrivarkurs. Det här kommer jag att följa med spänning

Kommentarer stängda