den sommaren. guld.

islandlife_krickelin-1

Jag ska landa i en skön hängstol på altanen med ett glas rosé och min man och vänta in solnedgången. Låta huden få vila efter dagens sol och kanske till och med cykla ner och ta ett dopp efter skymning…  den här sommaren alltså…guld.

islandlife_krickelin-5Och jag tänkte på det där med kommentarerna och mailen. Förlåt, men jag hinner inte med att svara så som jag vill. Men jag läser såklart och jag är såååå oerhört tacksam så du anar inte. En Anna lämnade en sådan särskilt fin kommentar häromdagen så jag blev alldeles varm om kinderna. tack.  Men du vet ju hur det är i bloggvärlden, det sockras en del var det någon som sa… visst är det så..

Dessa två foton är tagna av min vän Josefine Bergqvist som också jobbar som fotograf. Vi tillbringade två dygn med våra familjer på en ö och planerar nu nya äventyr tillsammans.