denna sommarens nödvändigheter

musthaves_kristin lagerqvist-8389Denna sommaren kommer inte gå till historien som någon värst vidare vädermässigt… Dagarna jag ägnat på stranden för att sola och bada är lätträknade och jag har inte heller ordnat så många grillkvällar i solnedgången. lite trist.

Men. Vädret har gjort att jag fokuserat på annat. Fler utflykter med familjen och ganska så mycket yoga. Jag har också passat på att rå om min kropp lite mer både på insida och utsida. Kolla här vad jag haft för hjälp.

Jag har burit rosenkvarts eller ametist varje dag och druckit sjukt mycket citronvatten. Jag har valt vegetariskt och fisk nio gånger av tio. Denna sommaren har jag också ätit mängder av bär, druckit väldigt mycket juice och smoothies och haft recepten i Yoga Girl’s bok som hjälp. Både på Youtube och i boken har denna fina tjej dessutom hjälpt mig med yogan denna månad.
Kroppen har jag peelat med min egen kaffesump. Sedan använder jag Maria Åkerberg, Kiehl’s, Phyto5 och Lakshmi’s produkter. Min Body oil är toppen, riktigt välanvänd och nästan slut.. men jag försöker varva med Kung Markattas sesamolja då och då… Huden känns både mjuk och smidig. Örtbollen köpte jag i Bangkok, den är skön att ha på rygg och nacke vid massage. Doftar ljuvligt. Och ananastvålen var en gåva från Miranda.

Nu känner jag mig riktigt laddad och stark inför augusti månad. så himla skönt.