Tekladresses_krickelin--2  Jag ska iväg och resa med Miranda Rebecca några dagar.. någon som kan gissa vart…? Innan dess hade jag lovat mig själv att redigera färdigt Tekla Dresses foton. Inom bara några veckor öppnar Tekla en ny hemsida och det är naturligtvis en ära att ha fotat så många vackra klänningar. Här är en favorit.

tekladresses_krickelin-9153 tekladresses_krickelin-9157tekladresses_krickelin-9155  Vi höll till i Marinas vackra miljöer och du vet ju hur mycket jag älskar att smyga runt bland rummen där med kameran.   tekladresses_krickelin-9161tekladresses_krickelin-9207tekladresses_krickelin- Så himla drömskt där med det vackra fallet på klänningen och de slitna blommiga tapeterna. I väntan på hemsidan så finner du fler klänningar på Teklas instagram så länge.

Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på ett avsnitt Revenge. Kom gärna med andra tips på serier. Det uppskattas både av mig och andra som kikar in, det lovar jag.