farsdag_krickelin-0315

Jag vet inte hur länge jag längtat och letat efter detta fynd. Min mamma har en liknande kruka som jag bara tokälskar men insett att jag nog inte alls kan tjata med mig hem hur mycket  jag än krusar.. så nu. en blå och allt. Jag var egentligen på jakt efter en stor mässingskittel att ha ved i men fann denna krukan och en drinkvagn istället…

farsdag_krickelin-0338

farsdag_krickelin-0319

Vi har underbart väder i Varberg och vi har tagit en lång promenad längs havet. Sedan har vi plöjt några kapitel i våra böcker. Rekommenderar verkligen Isporten för barn i 8-10 års åldern, såååå spännande.

farsdag_krickelin-0339

På eftermiddagen for vi ut på landet och jag smög runt i hagarna och fotade djur som betade i motljus och blev sedan serverad en fantastisk fisksoppa.

farsdag_krickelin-0331farsdag_krickelin-0321

 

Vi firar pappan i familjen med lite teckningar och god frukost. Inga avancerade dyrbarheter i paketen alltså. Men en tändsticksask med apor på, det var han verkligen värd.

farsdag_krickelin-0330farsdag_krickelin-0333Kor vet då verkligen hur de ska glo ut en tills man blir lite obekväm och går därifrån….