flickan vid rälsen

Dagen är alldeles skarp.
Doften är frisk med en blandning
av tvättmedel och
mörk vanilj. Och jag 
har en önskan om mer värme.

Nu har jag en hel hög med
foton på barn som jag ska sitta
och grotta in mig i.

Sen måste jag finna den rätta partystassen.
För ikväll ska jag på fest.

kram.

Tack för alla bra tankar ni lämnar här 
 på krickelin. Jag uppskattar det
verkligen och tänker att det
finns så mycket klokhet ute 
i den här bloggvärlden. 

Kommentarer till “flickan vid rälsen

  1. Fina du…. o vilket vackert barn.. tänk om man hade ett sånt! Tack igen
    kära du hoppas att gårdagen var skoj… vi tröttnade o gick hem 🙂

  2. Så vackert här inne jämt, jag har en bra kamera men jag kan inte alls fota som du. Min önskan är en fotokurs men det blir aldrig av…
    Kram o ha en fin fest!

  3. Fest alltså. Men vad skoj! Själv tycker jag plötsligt det är fest här i stugan. Solen skiner, barnen leker mamma pappa barn, mannen vilar i trädgården och jag sitter vid det gamla köksbordet med lampskärmen på sned och har en bubblande rabarberpaj i ugnen. Dagen är ny och orörd. Nere vid havet kluckar stranden. Allt känns så självklart. Varför är inte detta det vanliga livet? Får jag stanna här?

  4. Kul! Första gången jag hittar in här! Har följt dig på Insta ett tag och gillat det jag sett, men först nu upptäckt att du även har en blogg. *Skäms lite* för den är ju så fin! Men samtidigt kul att man efter alla dessa år av bloggande fortfarande kan hitta en pärla! Nu på min blogglista 😉 Allt gott!

Kommentarer stängda