Fraktfritt, lugg och tattoo

fri frakt_lagerqvist-7735

Idag skiner solen in över rummen här hemma och jag njuter av att ha en egen jobbdag hemma utan fotouppdrag. Och när man jobbar hemma så är det lätt rätt att börja grunna på vad man ska ha på sig till kvällens roligheter, vattna blommor eller måla naglarna. Skärpning.

fri frakt_lagerqvist-

Men jag är effektiv också såklart. Det är ju december och viss packningshysteri råder om man driver webbshop. Så här ser min dag ut på skrivbordet. Packningsbordet undviker vi med kameran tycker jag…fri frakt_lagerqvist-7737

Ja, vad blir det då. Glittrigt med blåjeans eller svart?

fri frakt_lagerqvist-7746

Nu har jag en himla fin present till Dig så här i början av veckan. Vi drar till och kör Fraktfritt i 24 timmar på For Good Luck. Bara inom Sverige då alltså. (sorry) Blev så himla glad igår då jag rullade ihop ett print med strandpromenaden på och skickade det till Australien. Kors vad flott alltså!
Från måndag till tisdag kl.16-16 så snabba på nu. ( Du väljer fraktfritt i kassan vid betalning)

Om jag var du skulle jag slå till på något av de här. Läderplånbok som bara blir snyggare ju mer du använder den. Halsband till alla vinterfester och glammiga vardagar, armband och läderbok  att skriva viktigheter i.

fri frakt_lagerqvist-7747

Eller en fin tvål med doft av citrongräs, silverhalsband med liten fredssymbol eller mitt print på strandpromenaden. Den finns ju i 50×70 också.

 

fri frakt_lagerqvist--2

Jag skulle också slå till på någon av våra sköna klänningar. Ett måste-plagg helt klart. Den observante ser här att jag både klippt lugg och tatuerat mig… Min man säger att han älskar mina impulsiva infall och jag tänker att den kommer ju växa ut igen för katten. Ångrade mig såklart med en gång, hahaha… Men svalan är ju fin.

fri frakt_lagerqvist-7753

Och ja, Klart det blev glitter. Ska träffa denna tjusiga damen ikväll och då vill man ju vara festlig förstås…