fredagsgåvor

2v8krickelin-4948

Jag vaknar upp här om morgnarna. Intrasslad i ett virrvarr av linne och barnens ben.. Aldrig förr har det väl varit så lätt att krypa till sängs om kvällarna och ligga kvar och dra sig på morgnarna som nu… v8krickelin-4929

4v8krickelin-5071

Jag cyklade till postkontoret i piskande snöblandat regn och kom tillbaka hem med två paket. Det ena var från RUM21 som så vänligt packat ner lite finheter i ett paket och skickat mig efter jag lämnade deras butiksmingel i all hast för att passa ett tåg för ett par veckor sedan. Det andra var ifrån begåvade Ylva Skarp som påminde mig om något som landade rakt i magen. Remind Yourself Of Who You Are. Just precis. Det behöver jag just nu. Tusen tack för bästa fredagsgåvorna.

v8krickelin-5073Här sitter jag idag när jag inte hasar runt i tjocka sockar bland papperstravar utspridda på golvet eller packar klänningar för glatta livet. Vad roligt att de verkar väcka habegär. Det glädjer mig verkligen.

Nu ska jag jobba vansinnigt fort så jag hinner skapa månadens lista och publicera den här på Krickelin innan fredagsdansen drar igång i köket….

Baldakin/ Kyss Johanna Paperbag/Love Warriors Muggar/For Good Luck