breakfast_kristin lagerqvist-4204

Nu blommar irisen i mina rabatter. En favorit.breakfast_kristin lagerqvist-4198

Jag fotade min frukost även idag och jag är inte ensam om att äta chiapudding under dagens första timmar. breakfast_kristin lagerqvist-4199

Och kolla här, i senaste Family Living. Bredvid kalasfint sällskap dessutom.breakfast_kristin lagerqvist-4202För ett tag sedan fick jag en sommargåva i min brevlåda.  tack och bock. Aldrig någonsin har femåringen tvättat händerna så mycket som nu, vi älskar alla doften av Bouquet Blanc från Victor Vaissier. Såg att våra vänner   på Le Kiosk hade fått in dem i butiken. Och de hade dessutom fått in några sjukt fina (alltså så apsnygga) sängkläder också.

Hela dagen har min näsa varit begravd i bokföring, fotografering och redigering. Samtidigt har jag fått rapporter från övriga familjemedlemmar att det är magisk surf i Apelviken, skön studs på mattan utanför och fin glöd på grillen…
Bara två veckor till nu då. Ghaaaa…