gömd i det lilla fågelhuset

Så. Ut i regn, kyla och lera efter vi hade samlat ihop våra kvitton från Bangkok och skrivit lysande små lappar med massa begripligheter. Vi fångade upp Karolina på vägen och grämde oss över att vi endast hade en chokladmuffins var i färdkost.

Det regnade våldsamt så vi gömde oss i ett litet fågelhus med små gluggar på. Och i ärlighetens namn vet jag inte ens om man får vara där… fast vi viskade och skrattade rakt ner i halsdukar så jag tror inte vi störde några fåglar. och de häckar ju inte nu ändå…

Hoppas ni har en fin kväll och att ni känner er sugna på att komma igång med arbetet imorgon igen. Och nu har jag inte sagt det på ett tag, men, jag är så väldigt glad över både mail och alla kommentarer som lämnas. Tusen tack. Som ni kanske märker så vacklar jag lite när det gäller bloggandet och vet inte på vilket ben jag ska stå och vart jag ska gå. Och då betyder ju peppen otroligt mycket såklart. 

Mer foton kommer upp på vår andra blogg för For Good Luck under kvällen.