friday_kristin_ lagerqvist-2120

Jag har tillbringat veckan på annan ort och kom hem sent igår för att somna i egen säng och vakna upp till daggstänkt trädgård i septembersol. Jag var ivrig att komma igång med jobb så jag skulle kunna hämta barnen tidigare idag så vi kunde tillbringa några timmar på stranden tillsammans. Igor och jag rusade till dagis för att upptäcka att allt var låst och stängt…, Note to self:

Läs och anteckna allt från alla lappar i väskor, fickor, skåp, på väggar, brevlådor och på dörrar jävligt noga hur stressad du än är. Läs också alla mail, sms och blogginlägg gällande öppettider, tandläkarbesök och läkaruppföljningar och skriv ner det på studs. Även fast du står med hundra matkassar ouppackade i köket, har barn som bråkar i hallen och mest bara vill gå och lägga dig och lipa. Lägg för guds skull inte lapparna i högen på stolen och stoppa verkligen inte in högen i det blå skåpet när du snabbstädar!!

Ok, detta åt vi när stressen lagt sig i bröstet. Hela trädgården är full av godis.friday_kristin_ lagerqvist-2123

Vi doftade på alla pelargoner och vattnade dem.  friday_kristin_ lagerqvist-2134

Drack citron – och ingefärsvatten. För att det är bra mot allt.friday_kristin_ lagerqvist-2145Sedan tog jag på mig tjock höstkofta. Och nu ska vi halvjobba innan vi drar ner till stranden för att äta bullar och kika efter krabbor. andas lugnt. för allt kommer ordna sig. Inte sant?