IMG_6073x-865x1297

Hej.

Det är många nya läsare som funnit Krickelin under de senaste månaderna och därför tänkte jag göra en presentation av mig själv.
Jag heter Kristin Lagerqvist och är 36 år. Jag lever med min man Jonas och våra tre pojkar i den vackra kuststaden Varberg. Jag älskar att resa, vinterbada, äta kardemummabullar, spela backgammon, yoga, ta en sup-tur och vara med familjen på stranden.

Jag har drivit bloggen Krickelin sedan 2008. Krickelin är en livsstilsblogg som blandar allt från inredning till resor, familjeliv och trädgårdsfix. Sajten är personlig men ej privat.
Bloggen har under åren växt och gått från att bara var en hobby, mitt egna  kreativa lilla hörn på nätet, till att numer vara mitt arbete. Jag jobbar idag som frilansande fotograf, bloggare och digital marknadsförare.  Vid sidan av detta driver jag också webshopen For Good Luck som jag grundade för två år sedan med min partner Miranda Johansson.
 krickelin_kristin lagerqvist-9309
Många jobb kan man tycka men allt hör ihop lite på något sätt och det ena bär ofta det andra. Mina kunder finner i princip alltid mig via Krickelin.
Jag jobbar som marknadsförare för tre större hotell, varav två av dem har stora spaanläggningar. Där jobbar jag med de mjuka värdena och lyfter anläggningarna i bild och text i de digitala kanalerna såsom hemsida, Facebook, nyhetsbrev, blogg och på Instagram. Jag agerar stundtals också fotograf för de olika anläggningarna och jag älskar verkligen detta jobbet. Kollegorna är fantastiska och miljöerna likaså.
hotell _kristin lagerqvist-6242
I webshopen Miranda och jag driver tillsammans säljs mina egna fotoprints samt våra kläder och smycken och andra tjusiga saker vi finner under resor.  Faktum är att det var så det hela startade. Vi ville ut och resa och har nu gjort det till en del av vårt jobb. himla smart tycker jag. Butiken marknadförs och är uppbyggd helt kring sociala medier och det är jättespännande att få vara med på resan då jag själv jobbar med content marketing. Och bra går det också! Vi måste snart anställa någon som packar ordrar för vi hinner nästan inte med längre.
for good luck_kristin lagerqvist-1505
skor _kristin lagerqvist-2kustbagerietjohns _kristin lagerqvist-9000stenk_kristin lagerqvist-9976Jag fotograferar för bland annat för Scorett, STENK, Håkesgård, Kustbageriet, Varbergs Stadshotell & Asia Spa, Arken Hotel & Art Garden Spa, Hotel Eggers, John’s Place och har även fotat material för magasin såsom Lantliv, Amelia och Plaza.  Denna sommar har jag även gästbloggat för IKEA med flera inlägg och tycker verkligen om den sortens samarbeten.
lantliv_kristin-lagerqvist-8313
 Även då jag fotar mestadels åt företag så händer det att jag då och då fotar privat såsom brudpar och barn. Detta foto är från förra helgens bröllop då min vän Monica gifte sig med sin Martin.
wedding _kristin lagerqvist-0924
 Och detta är Frida när hon var gravid i våras. Ska få till en fin dag att fota hennes lilla kille snart också.privat _kristin lagerqvist-6482
Sedan några år tillbaka ligger min blogg  här på portalen Lovely Life, ett livsstilsmagasin på nätet grundat av Amelia Widell och Johanna Bradford ( Tant Johanna). 
johanna _kristin lagerqvist-7733lisas hem _kristin lagerqvist-6126
 På denna portal är jag aktiv i det redaktionella arbetet och skapar  inspirationsreportage, fotar hemma hos-reportage och gör Cityguides tillsammans med Johanna Bradford. Portalen har runt 500 000 unika besökare i månaden och ökar hela tiden.
bok2 _kristin lagerqvist-7285
I skrivande stund håller jag också på att skapa en fantastisk bok med två inspirerande kvinnor i min närhet. Marina på Strömma Farmlodge och Jennie Blomqvist.
Vi följer livet på Strömma Farmlodge under ett år och tanken är att boken främst ska tala i foton men också vara en peppande bok för kvinnor och män vars fingrar det kliar i. Inspirera till att ta vara på kreativiteten, våga satsa och gå sin egen väg. Det går att kombinera familjeliv med drömmar om ett Bed & Breakfast, en lada full med konserter och ett sommarcafé. Boken kommer också innehålla diverse viktiga och livsnödvändiga recept såsom chiligryta och bondkakor, en hel del inredning, blommor och kuriosa… det utlovas också bra musiktips…. bok _kristin lagerqvist-7314Ja, du hör ju, Den kommer vara en bok fullsmäckad med allt det bästa och gottigaste man vill kika på liksom. Nu letar vi bara efter ett förlag som vill ta oss under dess vingar så hör av dig om du jobbar med detta. Vill hemskt gärna veta vad Du som läsare tycker om vårt lilla projekt också. Lika pepp som mig? Vill du kanske till och med ha ett ex liggande på soffbordet nästa år..?
Detta året flyttar min familj och jag också till ett nytt hem. Ett hus byggt 1929 med kattvindar, högt i tak och ett eget litet bibliotek. Jag hoppas att jag därmed kommer att kunna blogga ännu mer om inredning och vara inspirerande i färgval och möblering.
Ok, detta var lite om mig. Kul att ju Du hittat hit och vill följa min vardag. Skriv gärna i kommentarsfältet vad du gillar och vill se mer av.
Och hör gärna av Er till mig med frågor om du vill jobba med mig. Kristin@krickelinphoto.se