handelsgatanx 1-2970

Det är ta mig tusan inte klokt, men nu säljer vi vårt hus!!handelsgatan 1-2963

Trodde jag skulle bli gammal här, strosa runt och njuta långsammare i trädgården efter småbarnsåren…handelsgatan 1-2674handelsgatan 1-2698 handelsgatan 1-2649

Över en flaska vin i Florens så frågade min man mig om jag inte kunde tänka mig att gå och titta på ett hus så fort vi kom hem. Du vet “det där huset”, sa han… Och jag var inte svår att övertala. Efter bara några dagar så stod vi med två hus.handelsgatan 1-2581handelsgatan 1--3 handelsgatan 1-2498Känns naturligtvis lite sorgligt att inte längre få ta del av alla klematis jag planterat. Och något utomhuskök blir det ju inte längre…

Men i alla fall. Ibland svänger det i faslig fart och det är klart att vi fotade ett “hemma hos” – reportage för Lovely Life nu innan flyttlasset går till det nya. Kika här på vad Johanna och jag pysslade med under lördagen.