humöret och lunchen

Idag äter jag köttfärslimpa på
knäckebröd och är mest bara arg.

Arg på de kluvna hårtopparna, på barnet som
inte lyssnar, på tvättstugan, på min rörighet, på 
min trötthet och jag kan fortsätta hur
långt som helst känner jag nu …

Och så bläddrar jag i en mammatidning
och känner mig naturligtvis ännu sämre …

Så nu ska jag cykla till Hotellet och 
hänga med kolleger ett tag.
Det gör nog gott.

Kommentarer till “humöret och lunchen

 1. Vissa dagar är så där arga liksom redan när de väcker en. Men sen kommer de där som liksom kysser en på kinden när solen lyser in genom fönstret och blommorna ler och man kan fånga evigheten i en blinkning och njuta av skratt och springande barnafötter och plättar med hallonsylt. Hoppas du får en sådan dag snart! Kram!

 2. Men hallå vilken härlig peppning, det fullständigt omfamnar mig 🙂 Tack! Visst är det lite skönt att läsa om argheten, stressen och kaoset hos andra, alla har ju det mer eller mindre. Jag läste förra Mama tidningen och fick sådan prestationsångest så jag ville bara gå och lägga mig och sova en hel vecka, typiskt mig bli imponerad istället för att inspireras, nä, Nu så!, jag kan ju också… 🙂 Kram

 3. men åh! En sådan dag hade jag igår,.. mest stress som jagade mig. Det resulterade i två kort knöppta i fartkameror! men jag såg dig aldrig på hotellet. Klart det var ju 300 matgäster idag… kram kram

 4. Fina du. Det gör gott. Jag hällde upp ett glas vin och satte igång en deg kanelbullar. Det hjälpte fint också. Du får vara arg. Det får man. Det sa jag till min son igår när han kastade sina legobyggen i väggen. Och det sa min flick till mig imorse när allt blev fel och jag hade hjärtat i halsen mest varje stund. Kramar

 5. Det är helt ok att argas, faktiskt lite skönt att du säger det arga här också.
  Kanske en klen tröst att säga att dina bilder är supervackra idag men ändå gör jag så.
  Och som du säger, ibland är lite “egentid” som ett jobb något som kan göra en lite lättare i hjärtat.

  Tillsist vill jag säga att du avväpnade mig helt med din fantastiska kommentar,
  jag gick på rosa moln hela kvällen sen.
  Så om argheten skulle tröttnas på, gå in på din egna blogg som de andra påpekat.
  Det är ju helt magiskt här vet du väl?

  Kram

 6. Åhhh va underbart att höra. Låter knepigt att jag nästan blir glad åt att du har en pissdag. Men haft en likadan. Känner mej mindre ensam. Man har såå mycket att vara tacksam över med fin familj och hus men ibland så blir det bara för mycket och depp ändå. Hoppas så klart du får en bättre em och kväll!! 🙂 Gillar din blogg skarpt! Kram

 7. Ändå ser dina bilder så fridfulla ut! Hoppas humöret blir bättre snart, det är ju så jobbigt att vara arg.

Kommentarer stängda