igor_kristin lagerqvist-4862

Igår var det Igors dag! Han fyllde 5 år och vi firade som tusan. igor_kristin lagerqvist-4848Vi började med sång och frukost på sängen såklart.  Vi fick sjunga födelsedagssången två gånger för det blev lite sent kvällen innan så Igor var sannerligen svår att väcka. Sedan var det presentöppning och roligast av allt var en skön Vox-förstärkare med mikrofonigor_kristin lagerqvist-4871Jag fann den hos Mokkasin för ett tag sedan och har verkligen längtat efter att få ge bort den. Älskade själv att uppträda när jag var barn och visste att detta skulle passa Igor perfekt. Pappan kopplade in både Axwell och Avicii. Hur coolt som helst!igor_kristin lagerqvist-4881Igor är verkligen familjens mest uttrycksfulla lilla människa och hur rolig som helst.igor_kristin lagerqvist-4885 igor_kristin lagerqvist-4890

Midsommarhelgen har bjudit på många stunder ute i trädgården. igor_kristin lagerqvist-4896 igor_kristin lagerqvist-4903

Och faktiskt lite strandliv också.igor_kristin lagerqvist-4909

Det var dock lite väl kallt i vinden när solen gick i moln och de som hade det bäst var nog kite-surfarna i vattnet..igor_kristin lagerqvist-4912 igor_kristin lagerqvist-4920 igor_kristin lagerqvist-4923igor_kristin lagerqvist-4906 igor_kristin lagerqvist-4938Dagen avslutades på bästa sätt med familjespel, färskpotatis och pavlova på verandan.

Idag har vi gjort fattiga riddare av gårdagens kardemummabullar och ätit dem till frukost. Nu blir det trädgårdsarbete och lek i solen innan jag beger mot Strömma Farmlodge för att gossa med små hundvalpar. Rätt fint.