markandeya_kristin lagerqvist-

Så var det dags för en liten marknad med Miranda Rebecca imorgon. Välkommen till Kärleksparken vid Juice & Yoga-vagnen kl 9-14 och vi lovar skönt häng i solen, goda juicer, levande musik, massage och varma leenden.  markandeya_kristin lagerqvist-9372

Förra fredagen hade vi premiär för vårt eget smycke och det har vi självklart med så alla nyfikna får prova. En peacering framtagen av en silversmed och Miranda. Sjukt poppis verkar det som för oj vad vi packat ringar den sista veckan.

100kr av alla mandalas vi säljer imorgon kommer gå till ett barnhem på Bali förresten.

markandeya_kristin lagerqvist-9771

Så rulla ihop din yogamatta och möt oss vid kl 09 imorgon bitti. Min goda vän Anna Nilsson som de flesta känner igen från Asia Spa kommer hålla ett skönt yoga pass under trädkronorna. Hon har en fin plats i mitt hjärta.markandeya_kristin lagerqvist-9765Därefter har vi marknad med For Good Luck, Anna Wild finner du på gitarr och sång, en tjej är där och säljer väskor från Nepal och det är till och med en massör på plats för stel nacke och axlar. Tror hon kör 15min-pass och skänker en del av intäkterna till barnhemmet också. Och det bästa av allt är nästan att Markandeya kommer och gästar oss någon timme på morgonen. Ser verkligen fram emot detta.

Allt detta bara några meter ifrån ett dopp i havet. Kan knappast bli bättre tänker jag…

Love and peace! Hoppas vi ses. kram