wedding_kristin lagerqvist-7648

Alltså min man Jonas. Han är så himla fin och bra på alla sätt. Jag sitter och redigerar bröllopsfoton och ramlade över dessa foton i flödet. Dagen till ära ställde min man upp som chaufför och assistent. Du vet, hålla skärm, fixa med klänning osv. Denna dagen fick han också hålla paraply över både brudpar och mig. Kors vad det regnade… wedding_kristin lagerqvist-7646

Han är bra också som testmodell på olika väggar och så.   wedding_kristin lagerqvist-7773

Bruden hade orange i sin bukett så jag tog med mina orange STENK . Kanske det bästa paret stövlar jag någonsin ägt.wedding_kristin lagerqvist-7762

wedding_kristin lagerqvist-7759

wedding_kristin lagerqvist-7711Innan de värsta regndropparna föll och vi gömde oss i en lada så fick vi lyckosamt några minuter vid denna vackra grusväg.

fint alltihop. Både brudparet och min bästa Jonas!