jobb och tatueringar

shoes2_kristin.lagerqvist-8034

Testa fota sommarskor i hällregn…  Jag är alltid en superoptimist och har som motto att “allt löser sig”. Så nu ska vi se om lite smart redigering och massa varmt te kan rädda kvällen för mig…shoes_kristin.lagerqvist-8147

Dimman låg tät över Varberg idag och det var liksom alldeles tyst överallt. Två svanar gled omkring nedanför kallbadhuset och jag tackade min klokhet på morgon som tog på tjock vinterjacka med luva.

shoes_kristin.lagerqvist-8148

Att hitta torra platser var rätt klurigt om man säger så…shoes_kristin.lagerqvist-8177

Väl hemma så spanade jag in min nya bok Yoga Girl och tänkte att denna ska jag bläddra i till helgen efter frukost. Hur gör hon det här? Hon måste vara hur stark som helst.  Jag försökte komma upp på huvudet med min mans hjälp i helgen men det slutade med att hela familjen låg på golvet och kved av gapskratt…

Jag följer givetvis henne på Instagram och kan verkligen inte bli annat än superglad och peppad av hennes glädje och ödmjukhet..shoes_kristin.lagerqvist-8179

Kolla. Jag är på jakt efter coola små tatuteringar likt dessa. Ska bara ha lite framförhållning och boka in passande dag…shoes_kristin.lagerqvist-8187Har du förresten lagt märke till att vi uppdaterar vår redaktionella sida här på Lovely Life riktigt flitigt. Här har du shoppingtips i Stockholm och här är en riktigt fin fredagsbukett hemma hos Amelia. Både vallmo och syren liksom, hur lyxigt?! Mängder av inspiration alltså. Dessutom har vi en ny bloggare ombord – Välkommen Strenghielm!