lately

 

bild 5

Jag sitter  vid det lilla trädbordet  där det regnar rosa blommor. På morgonen drack jag grönt te i samma rottingstol. Nu äter jag Tom Kai Gai och het papayasallad som jag sköljer ner med kall Chang. Här är allt enkelt. Och varmt.  Och jag tänkte mest kika in och säga hej med några foton från Instagram.  För där finns vi ju så mycket mer just nu. @for_goodluck och @krickelin (klicka på namnen och du hittar oss)

Vi försöker vara effektiva men mitt på dagen när det är som hetast tar vi en paus och lägger oss vid poolen på taket. Där har jag plöjt igenom Kristian Gidlunds bok. Årets viktigaste. Smärtsamt brutal och vacker. Läs den!

bild 3 bild 2

Häromdagen regnade det och kackerlackorna flydde över våra fötter. Det var mäktigt.

bild 6

Vi har frossat i mango, kokosglass och juice på granatäpple.  Och överallt så känns det som om lyckan ler mot oss och vi sträcker naturligtvis ut armarna ödmjukt och tackar.

bild 4

Så nu. Nu ska vi vänta ut det stilla regnet som faller (bara några sköna droppar) och slurpa i oss det sista av soppan.

(Och du. Min ambition är att svara på alla kommentarer som lämnas här, de kanske inte dyker upp med  en gång dock. Jag är så tacksam över de tankar om Krickelin som lämnades häromdagen, stort Tack)