LL_kristin lagerqvist-3373Från en frukost till en annan.LL_kristin lagerqvist-3372Idag äter jag chiapudding själv i köket med tända ljus och har Sufjan Stevens röst i bakgrunden. Förra veckan var jag hos Amelia på redaktionsmöte och åt denna smarriga frukost. Se vad vi pysslade med här och hjälp oss gärna genom att svara på frågan i kommentarsfältet.

nepal_kristin lagerqvist-3634Just nu deltar Miranda Rebecca och jag i ett projekt som våra fantastiska leverantörer i Bangkok startat. Vi säljer dessa t-shirts på For Good Luck och hela vinsten går direkt som stöd till de som behöver mat, skydd, mediciner och andra nödvändigheter i Nepal.nepal_kristin lagerqvist-3637– love can move mountains – Fin är den också. Kommer i en liten påse som är perfekt att stoppa i handväskan med smink, mobil och sådant krafs. Men snabba på, vi har bara ett fåtal kvar. De flesta gick som ett hejsan igår då vi la upp dem på Instagram.nepal_kristin lagerqvist-3639 nepal_kristin lagerqvist-3641Idag har jag tusen saker att göra. Som vanligt blir jag lite lätt förvirrad i dessa stunder och måste sätta mig och göra långa listor. Och sedan gör jag det roligaste först… vilket är kass.. för jag hinner aldrig göra det tråkiga och det är ju oftast det viktigaste. Fast idag ska jag göra tvärtom. så det så.