Maj var inget vidare för mig om jag ska vara ärlig. Kallt, fullt med stress och förkylningar. Så jag struntade i listan för maj och går all in för juni. Här kommer månadens lista.words

Kloka ord – visst är det så. Jag finner lugnet vid havet allt som oftast.teaSmak – Min hälsa verkar inte vara med mig alls denna försommar så jag proppar det mesta fullt med ingefära.

smakMen visst ska det finnas plats i magen för smarrig pavlova på alla junis kalas.

stil4Stil – Gärna något luftig gult till solbränd hud tack.resaResa – I höst hoppas jag att vi kan åka till Indien för att besöka vår leverantör av vackra mandalas. Vi hoppas att vi kan kombinera detta med några dagar på ett yoga -retreat för att vila upp härjade själar och finna tricks för att balansera våra liv på bästa sätt.homeHem – Eftersom vi ska flytta efter sommaren så spanar jag in både tapeter, färger, möbler och gud vet allt… På detta  fotot gillar jag absolut allt. Mest kanske mest den blågrå färgen på väggarna.

sofaSoffa – jo, jag spanar på ny soffa också. En blå lutar det åt.office

Kontor – Ja tack till skrivbordet och stolen. Skåpet får gärna flytta in som förvaring i For Good Luck’s  blivande showroom också.flowerBlomma – Men först är det som sagt all in för juni och midsommar inom kort. Tro det eller ej. Kan jag få ihop någon liknande blomsterkrans tro?

vackert

Vackert – ok juni, bli fin som tusan nu då. Promise!

Klicka på fotot så finner du källan