jobb_kristin lagerqvist-9621

Idag jobbar jag i Varberg. Halva dagen på Varbergs Stadshotell & Asia Spa och halva dagen sitter jag och betar av kontorsarbete nere på Kustbageriet bredvid en cappuccino. Men morgonen startade med ett besök hos min vän Henke i hans mobila STENK-vagn. Det är mässa i stan och  jag svängde förbi för att säga hej. Jag har ju fotat allt material för märket under två år och är naturligtvis mäkta stolt över att se mitt verk över en hel husvagn. jobb_kristin lagerqvist-9614

Henke bjöd på kaffe och berättade lite om vart man kan ha sett vagnen denna sommar och hur han jobbar.  Himla händig skosäljare må jag säga… han har nämligen renoverat och fixat till vagnen helt själv.jobb_kristin lagerqvist-9620

Vad snyggt det blev. Bra jobbat!

jobb_kristin lagerqvist-9628

Sedan cyklade jag ner till Kustbageriet som sagt.jobb_kristin lagerqvist-9629

profil_kristin lagerqvist-9626

Här kan man också se mitt arbete just nu. En hel vägg full av Krickelin-foton. Så skoj, för jag har redan fått flera beställningar på Varbergsmotivet längst upp till vänster. kanske nästa print.. (?)jobb_kristin lagerqvist-9630

Så här sitter jag nu och skriver så att tangenterna smattrar som tusan. Ha en riktigt fin dag nu!