stromma_krickelin- Varmaste septemberlördagen  och jag har hängt med Igor hela dagen. På torget när vi köpte blommor och godis. Hemma på baksidan med hallonplock, fika och planteringar. I varmt växthus med dagens blommor.stromma_krickelin-0019 Kan hösten få vara så här fin alltid. tack.stromma_krickelin--2 Ja, det åkte av där på fredagen. stromma_krickelin-0025 Sprakande färger från torget och sedan hem till växthuset …stromma_krickelin-0046  …för att sedan  hamna någon helt annanstans…stromma_krickelin--4 Och här syns det inte direkt men vi är en och en halv familj uppflugna på en fyrhjuling som kör över ett majsfält i kvällssolen… Igor var alldeles lyrisk… stromma_krickelin--3 … Marina har skickat mig fotot hon tar här .. hahaha…låt mig bara säga att jag har lust att säga upp mig och kräva av min man att han gör detsamma och flytta ut på landet och bli lantbrukare…