monica o martin_kristin lagerqvist-0852

Förra helgen gifte sig min vackra Monica  med sin Martin här i Varberg. Tänk att ett glatt gäng på åttio personer kom hela vägen från Norge för att fira kärleken mellan dessa tu i vår vackra lilla stad.  Jag fick äran att ta porträttfotona efter vigseln och drog med brudföljet till Subbe Fyr. Ett av mina favoritställen.monica o martin_kristin lagerqvist--7

monica o martin_kristin lagerqvist-0701

Idag har jag suttit och redigerat fotona från denna dag och här är lite av resultatet.

monica o martin_kristin lagerqvist-0840monica o martin_kristin lagerqvist-0764

monica o martin_kristin lagerqvist-0560 monica o martin_kristin lagerqvist-0741 monica o martin_kristin lagerqvist-0639

Vi hade tur med vädret och både Monica och lilla Julia var klädda i varsin vit dröm och bar kransar i håret.monica o martin_kristin lagerqvist-0624monica o martin_kristin lagerqvist-1003

Tärnorna var tjusiga i puderrosa och väldigt hjälpsamma med all tyll i klänningen.

monica o martin_kristin lagerqvist-1010monica o martin_kristin lagerqvist-1016

Jag hade sjukt snygga hjälpredor som bar runt på min utrustning, diverse skärmar och mina dansskor…monica o martin_kristin lagerqvist--6monica o martin_kristin lagerqvist--4

 

Vi hade verkligen en fin stund tillsammans hela gänget och landade sedan i Spegelsalen på Varbergs Stadshotell på storslagen middag och efterföljande party. Kors vad vi dansade!
Jag har faktiskt foton från både vigsel och fest men jag tror jag sparar lite på det. monica o martin_kristin lagerqvist-1094All lycka och värme till det vackra brudparet! Och Tusen tack vackra vän för att du är du och alltid sprudlar av fantastisk energi och glädje. Du lockar fram det bästa ur människor, så är det bara.