om dagen

Jag skriver texter som suddas ut och får börja om.
Det är ingen bra dag, tänker jag.
Ingen sommar i sikte och grävmaskinens 
ljud utanför skär i mig.

Jord under naglarna och
magen fylld med kakor.
Och flädersaften jag satte
har jag visst glömt av.


Jag borde göra något bra av det här. 
Och jag vet det så väl. Det gnager
nästan lite i mig, det där “borde”

Jag ska leta efter 
det bästa i dagen nu.

hej hej.

Kommentarer till “om dagen

  1. Hej Nanna. Jag får se vad det blir av skrivandet först, se om det är något för mig helt enkelt. 🙂 Visst är det spännande, jag ser fram emot det jättemycket. Tack för att du tror på mig , kram

  2. Hej Nanna. Jag får se vad det blir av skrivandet först, se om det är något för mig helt enkelt. 🙂 Visst är det spännande, jag ser fram emot det jättemycket. Tack för att du tror på mig , kram

  3. Ha ha,går ju bra att låta bli att läsa om konstant svårmod som är så osexigt!Välj en annan blogg som tilltalar!Ha det fint o njut av din sommar:))

  4. Ha ha,går ju bra att låta bli att läsa om konstant svårmod som är så osexigt!Välj en annan blogg som tilltalar!Ha det fint o njut av din sommar:))

  5. Vissa dagar är sådär, då det inte blir så mycket av. Kanske också är bra. Men jag har svårt att känna att det är riktig ok om jag inte gjort en massa nytta. Det är ju dumt. Alla dagar har ju något som är det bästa.

  6. Vissa dagar är sådär, då det inte blir så mycket av. Kanske också är bra. Men jag har svårt att känna att det är riktig ok om jag inte gjort en massa nytta. Det är ju dumt. Alla dagar har ju något som är det bästa.

  7. Spännande med det skrivande. Kan bara tänka mig att det blir något väldigt fint och äkta. Nåt känsloförmedlande. Vilken otrolig grej du har framför dig med skrivkursen i Italien. Kommer du berätta mer om själva skrivandet?

  8. Spännande med det skrivande. Kan bara tänka mig att det blir något väldigt fint och äkta. Nåt känsloförmedlande. Vilken otrolig grej du har framför dig med skrivkursen i Italien. Kommer du berätta mer om själva skrivandet?

Kommentarer stängda