Mellby Klockargard2-2910

Planerar du något besök till Österlen nu i sommar? Det gör jag i alla fall..  Imorses vaknade jag i denna säng på Mellby Klockargård.

Marina håller på och tjatar om att vi borde åka till Gotland men nu slår jag nog ner näven och säger att det ska bli Österlen istället. Eller kanske både och…Mellby Klockargard2-2911

Jag vaknade av solen.

Mellby Klockargard2-2907 Mellby Klockargard2-2914

Vi smög ner för trappan för att avsluta vår träff med en lång och härlig frukost.mellbyklockargård-

Alltså, det var sååååå bra! Alltihop! Reportage om hela alltet och massa fina tips kommer inom några veckor här på Lovely Life.Mellby Klockargard2-2920

Här är vackra Malin. Kanske har du sett henne i Trädgårdstisdag under de senaste veckorna då hon snickrar ihop kök och fixar altandörrar osv. Mitt favoritprogram! Faktiskt det enda jag ser nu när jag tänker efter… Malin är grym på alla sätt och vis och jag är så glad över att våra vägar korsats.Mellby Klockargard2-2921

Och här är Mia. Initiativtagaren bakom den här mycket lyckade Österlenträffen. Jag är henne evigt tacksam för att hon drog ihop oss och visade sina guldkorn på Österlen. Så himla fint och bra gjort!Mellby Klockargard2-2924

Min frukost. Jag var dock fortfarande mätt efter chokladfondanten jag tryckte i mig kvällen innan.. hahaha…Mellby Klockargard2-2926

Här var allt vackert. Varenda pinal. Jag diskuterar just nu med min man hur många dagar vi ska tillbringa här i sommar, om vi ska åka hela familjen, dela upp oss eller bara ta ett dygn för oss själva.. Oavsett, så kommer det bli kalas!Mellby Klockargard2-2933

Lämnat frukostbord. Så himla vackert.Mellby Klockargard2-2937Tack som tusan Österlen. Och tack till alla tjejer som förgyllde träffen. Extra stort tack till Mia såklart och till det mycket inspirerande ägarna på Mellby Klockargård, Kerstin och Joi.