humle2_kristin lagerqvist-1352

I september ska jag läsa ut Valarnas sång av Wally Lamb som hon lånade ut till mig och börja packa ner mitt liv i tunga lådor. Hålla barnen tätt intill och simma i kristallklart vatten. Jag ska också ta promenader under orangea bladverk och gå och lägga mig i tidigare om kvällarna.

Jag fann de tre hattbeklädda systrarna i bokhyllan och har helt glömt vem som var släkt med vem och hur vi hör ihop. Tänker att det kanske är oviktigt att veta men jag blir såklart nyfiken på varför de står där på rad och vad de tänker på. Vem plockade blommorna? Ska de på fest? De ser bekymrade ut.
Hästskon fann jag samtidigt bredvid och jag fingrade lätt på vykorten innan jag bestämde mig för att lägga dem i en liten låda märkt med Minnen. Jag fann dem bland ett femtiotal andra på den varma marknaden i New York. Jag ångrar så att jag inte köpte med mig den gamla trumpeten från samma ställe..humle2_kristin lagerqvist-1362humle2_kristin lagerqvist-1358Humlekottarna i trädgården är sådär som jag älskar och denna dagen bjuder på kräftor och jobb i en fiskarby. Första dagen på september och jag spelar First Aid Kit och läser Fire and Joy med hela hjärtat.