på väg till blomsteraffären

Svartmyror som klättrar över foten, 
för mycket glass och
och dagar som inte blir som de skulle.
Fast enligt vem, egentligen…?

Det är sommar i vår trädgård
och jag ligger raklång på
vårt altangolv eller spelar pingis
med storebror.

Här. På vår övervåning skulle jag
så gärna vilja ha vitt golv.
Stopp, ropar alla och även 
jag inser att barn och 
tvättstugan får gå före…

Kram.

Kommentarer till “på väg till blomsteraffären

 1. Åh vad fin färg det är på soffbordet! Vad är det för nån färg och nyans? 🙂 vitt golv är ursnyggt!

  /Carina

 2. Åh vad fin färg det är på soffbordet! Vad är det för nån färg och nyans? 🙂 vitt golv är ursnyggt!

  /Carina

 3. Vi har bestämt oss för att måla golven vita i huset, efter dränering, nytt avlopp, väggar, tak…ja….efter helt enkelt.
  Önskar er en fin midsommar!

 4. Vi har bestämt oss för att måla golven vita i huset, efter dränering, nytt avlopp, väggar, tak…ja….efter helt enkelt.
  Önskar er en fin midsommar!

 5. Haha… jag ville också ha vitt golv. Vitt plankgolv. Alla sa: NEJ HERRE GUD MÄNNISKA INTE I KÖKET. Och jag bara: jo det ska jag visst ha. Så nu har vi det i köket och vardagsrummet och det är idiotiskt men jag tror fan inte att det såg så mycket mindre dammigt eller skitigt ut innan (ljuger för mig själv). Älskar mitt (vårt) golv!

 6. Haha… jag ville också ha vitt golv. Vitt plankgolv. Alla sa: NEJ HERRE GUD MÄNNISKA INTE I KÖKET. Och jag bara: jo det ska jag visst ha. Så nu har vi det i köket och vardagsrummet och det är idiotiskt men jag tror fan inte att det såg så mycket mindre dammigt eller skitigt ut innan (ljuger för mig själv). Älskar mitt (vårt) golv!

Kommentarer stängda