pimp my print -august

pimp myc print_krickelin-7734

Idag hade en liten rödhake flugit in i växthuset. Hon var rädd och jag kunde inte fånga henne med kameran. Vi drack kaffet tillsammans och planterade det där lilla trädet jag fann i vägrenen. Vi är mitt inne i augusti och jag plockade fram kalendern jag fick av krigarna.

Pimp my print. – vackraste augustifotot är taget av Hannah.

pimp myc print_krickelin-7735  pimp myc print_krickelin-7742

Nu flyttar de. Är det så? Jag är inte färdig med sommaren alls…

pimp myc print_krickelin-7736Drar in kaprifoldoft i lungorna och badar varje dag.  Tänker vila i hängmattan med filtar och kuddar mellan skurarna och lyssna på vindspelen…

pimp myc print_krickelin--2Fast inne i köket är vardagen tillbaka och jag har tusen måsten. En stor mugg kaffe till och så tar jag måndagen nu. här är mitt soundtrack.pimp my print_krickelin-7732  Pimp my print – augusti jag har dig. tror jag.